Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с телешко месо » рецепта Три вида месо с наденичка
Три вида месо с наденичка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 г свинско месо
250 г телешко месо
1/2 кг пилешко месо
200 г наденичка
1/2 к.ч. зехтин
1 ч.ч. червено вино
сол
черен пипер
чубрица
Месото се нарязва на кубчета, наденичката на кръгчета. Слагат се в купа заедно с виното и подправките и се мариноват поне 1 час. За най-добър резултат се мариноват около 4 часа. Всичко се прехвърля в гърне или йенско стъкло и се пече на 190 градуса в продължение на 2-2.5 часа.
Още рецепти за Ястия с телешко месо
Телешки филенца с гъбен сос и бекон
Телешки кюфтенца с къри върху канапе от киноа
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Много хубава идея, за разнообразно ястие с месо!
Ако желаете, може да сложите линк към Три вида месо с наденичка
От форум:
От друг сайт:
Даниела Иванова