Пържено пилешко месо
Пилешкото филе се нарязва на хапки, посолява се и се изпържва в олио.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Картофите се обелват и нарязват с къдрав нож. Пържат се в горещо олио. Поднасят се с млечен сос...
Картофите се сваряват добре. След това се намачкват. Настъргва се кашкавалът, добавя се яйцето...
Яйцата се разбиват със солта. В тефлонов тиган се слага олиото. Кренвиршът се нарязва на кръгчета и когато олиото се сгорещи, половината кръгчета се подреждат в тигана...
Чушките се почистват от дръжките изпичат се и се обелват. Пълнят се с натрошеното сирене, потапят се в разбитите яйца и се пържат в олио...
Маята се слага във водата да се разтвори и се сипва при разбитото заедно със солта и захарта яйце...
Кашкавалът и шунката се режат на квардати. Подреждат се едно върху друго кашкавал, шунка, кашкавал...
Хлябът се нарязва на кубчета, които се изпържват за малко в олио. Още докато са топли се поръсват със сол, червен пипер и чубрица и се разбъркват...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама