Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Панирано филе от акула
Панирано филе от акула

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500-700 г. филе от акула
сокът на 1 лимон
1 с.л. сол
черен пипер
За панировката:
1 яйце
4 с.л. брашно
1 кафяна чаша прясно мляко (или вода)
Филето се измива и се нарязва на парчета с дебелина 2 см. Поставя се в тавичка, налива се вода (да го покрие) и се слага 1 с.л. сол, лимоновият сок и няколко зърна черен пипер. Оставя се да престои 2 часа.
За панировката се разбива яйцето, прибавят се брашното и прясното мляко (или вода). Филето се оцежда от водата и се подсушава. Овалва се в брашно и след това се потапя в панировката. Пържи се в много горещо олио.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирано филе от акула
От форум:
От друг сайт:
Ирина Владимирова