Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Омлет с кренвирш и кашкавал
Омлет с кренвирш и кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4-5 яйца
1 кренвирш
100 гр. кашкавал
сол на вкус
олио
Продуктите са за 2 порции
Яйцата се разбиват със солта. В тефлонов тиган се слага олиото. Кренвиршът се нарязва на кръгчета и когато олиото се сгорещи, половината кръгчета се подреждат в тигана. Дръпва се от огъня и се изливат половината яйца. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал. Когато отдолу се зачерви омлетът, с помощта на шпатула се обръща, за да придобие златиста коричка и от другата страна. Процедурата се повтаря и за втория омлет. Сервира се загънат на две във формата на полуокръжност. Отстрани може да се декорира със зеленчуци, в случая декорацията е с цвете от морков. Отгоре омлетът може да се посоли с шарена сол.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Омлет с кренвирш и кашкавал
От форум:
От друг сайт:
Ирина Владимирова