Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Омлет с кренвирш и кашкавал
Омлет с кренвирш и кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4-5 яйца
1 кренвирш
100 гр. кашкавал
сол на вкус
олио
Продуктите са за 2 порции
Яйцата се разбиват със солта. В тефлонов тиган се слага олиото. Кренвиршът се нарязва на кръгчета и когато олиото се сгорещи, половината кръгчета се подреждат в тигана. Дръпва се от огъня и се изливат половината яйца. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал. Когато отдолу се зачерви омлетът, с помощта на шпатула се обръща, за да придобие златиста коричка и от другата страна. Процедурата се повтаря и за втория омлет. Сервира се загънат на две във формата на полуокръжност. Отстрани може да се декорира със зеленчуци, в случая декорацията е с цвете от морков. Отгоре омлетът може да се посоли с шарена сол.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Омлет с кренвирш и кашкавал
От форум:
От друг сайт:
Ирина Владимирова