Пържени филийки с мед
Хлябът нарязваме на филийки и всяка филийка - на две половини. Обилно потапяме в разбито яйце и пържим от двете страни в нагорещено олио до златисто...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Хлябът нарязваме на филийки и всяка филийка - на две половини. Обилно потапяме в разбито яйце и пържим от двете страни в нагорещено олио до златисто...
Изключително лесно за приготвяне и вкусно ястие! Правя го за първи път, но ще бъде сред любимите ми.
Олиото се сгорещява и в него леко се изпържват чушките и се свалят от котлона...
Омесва се тесто от изброените продукти, като маслото трябва да е разтопено.След това тестото се слага в хладилник за 2 часа, за да се стегне...
Нарязаното на кубчета месо и пържолите се изпържват. Загрявате сача и ги слагате вътре на слаб огън...
Смесваме добре всички продукти и оформяме крокети (кюфтенца), които овалваме добре в галета и пържим в силно сгорещена мазнина до златисто...
Чушките се изпичат и обелват. Поръсват се със сол. След това всяка чушка се овалва в брашно и се пържи в сгорещено олио...
Чушките се почистват от семената и се нарязват на едри парченца. Пържат се в олио, добавя се натрошеното сирене...
Месото се нарязва на хапки и се изпържва до златисто в олиото, след това се добавя нарязаният на шайби праз, виното, малко вода...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама