Крокети от тиквички и магданоз
Настържете тиквичките и ги осолете. Оставете ги да си пуснат водата. Изцедете ги и прибавете магданоза...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Настържете тиквичките и ги осолете. Оставете ги да си пуснат водата. Изцедете ги и прибавете магданоза...
Нарязваме обеления лук и го запържваме в сгорещеното олио. Добавяме изпечените и обелени чушки, нарязани на ивици...
Пресяваме брашното в купа за месене. Счупваме яйцата. Разтваряме маята в затопленото мляко...
Слагаме макароните да се варят. В отделен съд с малко зехтин запържваме каймата с настърган лук...
Смесваме водата, маслото, захарта и ванилията и затопляме. Дръпваме от котлона и когато се поохлади, добавяме жълтъците и маята...
В загрят тиган запържете нарязания на кубчета лук и чесън. След като лука придобие златист цвят прибавете нарязаният на кубчета бекон...
Сварете картофите и ги пасирайте. Омесете ги добре с едното яйце, брашното, настъргания кашкавал...
Смесваме продуктите, като накрая добавяме брашно до нужната гъстота. С лъжица сипваме от сместа в загрятото олио...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама