Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Шницел с макарони
Шницел с макарони

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 3 бр. са необходими:
250-300 г макарони
200-300 г. домат от консерва
100 г кайма
1 с.л. настърган лук
къри
сол
черен пипер
сминдух на вкус
1 чаена лъж. захар
щипка лют червен пипер
1-2 пресни яйца
150-200 г настърган кашкавал
брашно
зехтин
пера зелен лук
Слагаме макароните да се варят. В отделен съд с малко зехтин запържваме каймата с настърган лук. Добавяме домат от консерва, къри, черен пипер, сол, сминдух, лют червен пипер и 1 ч.лъжичка захар. Когато остане на мазнина смесваме със сварените и отцедени макарони. Оставяме сместа да се поохлади и добавяме 1-2 разбити яйца, половината от настъргания кашкавал и малко брашно за по-голяма плътност. С голяма лъжица или черпак, сипваме от макароните в тиган за палачинки, намазан с мазнина. Поръсваме на всеки шницел от кашкавала и когато се изпържи от едната страна, внимателно обръщаме да се запържи и от другата. (Може да си помогнем за обръщането с чиния). Поднасяме шницелите поръсени със нарязани пера зелен лук и гарнитура по желание.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Шницел с макарони
От форум:
От друг сайт: