Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета с вино и лук

Пилешки дробчета с вино и лук

Разпечатай

от готварската книга на Илияна Димова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2-3 големи глави лук
500-600 г пилешки дробчета
половин чаша бяло вино
черен пипер
червен пипер
сминдух
къри и сол на вкус
щипка лютив червен пипер
1 каф.лъж.захар
зехтин
краве масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пилешки дробчета с вино и лук

Измиваме и подсушаваме дробчетата. Изпържваме в зехтин и малко краве масло. Готовите дробчета изваждаме и в същата мазнина слагаме да се задушат нарязани 2-3 глави лук. Добавяме подправките, виното и малко вода. Пържим до мазнина. Сипваме готовия лук върху пилешките дробчета.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета с вино и лук


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди