Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета с вино и лук
Пилешки дробчета с вино и лук

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2-3 големи глави лук
500-600 г пилешки дробчета
половин чаша бяло вино
черен пипер
червен пипер
сминдух
къри и сол на вкус
щипка лютив червен пипер
1 каф.лъж.захар
зехтин
краве масло
Измиваме и подсушаваме дробчетата. Изпържваме в зехтин и малко краве масло. Готовите дробчета изваждаме и в същата мазнина слагаме да се задушат нарязани 2-3 глави лук. Добавяме подправките, виното и малко вода. Пържим до мазнина. Сипваме готовия лук върху пилешките дробчета.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета с вино и лук
От форум:
От друг сайт: