Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета с вино и лук
Пилешки дробчета с вино и лук

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2-3 големи глави лук
500-600 г пилешки дробчета
половин чаша бяло вино
черен пипер
червен пипер
сминдух
къри и сол на вкус
щипка лютив червен пипер
1 каф.лъж.захар
зехтин
краве масло
Измиваме и подсушаваме дробчетата. Изпържваме в зехтин и малко краве масло. Готовите дробчета изваждаме и в същата мазнина слагаме да се задушат нарязани 2-3 глави лук. Добавяме подправките, виното и малко вода. Пържим до мазнина. Сипваме готовия лук върху пилешките дробчета.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета с вино и лук
От форум:
От друг сайт: