Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета с вино и лук
Пилешки дробчета с вино и лук
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2-3 големи глави лук
500-600 г пилешки дробчета
половин чаша бяло вино
черен пипер
червен пипер
сминдух
къри и сол на вкус
щипка лютив червен пипер
1 каф.лъж.захар
зехтин
краве масло
Измиваме и подсушаваме дробчетата. Изпържваме в зехтин и малко краве масло. Готовите дробчета изваждаме и в същата мазнина слагаме да се задушат нарязани 2-3 глави лук. Добавяме подправките, виното и малко вода. Пържим до мазнина. Сипваме готовия лук върху пилешките дробчета.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета с вино и лук
От форум:
От друг сайт: