Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско месо с праз и лук
Свинско месо с праз и лук

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр свинско месо по избор
1/2 ч.ч. олио
3-4 стръка праз-лук
2-3 главички лук
1-2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чили
сол
черен пипер
Измийте и нарежете месото на малки парчета. Сложете късчетата в сгорещена тавичка с мазнината и запечете около 20 мин. Добавете нарязаният праз и лука, червеният пипер, чилито и солта. Печете до готовност, като разбърквате. Поръсете с черен пипер готовото ястие.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свинско месо с праз и лук
От форум:
От друг сайт:
Момчил Попов