Спагети с доматен сос, яйце и сирене
Спагетите се сваряват, изплакват със студена вода и отцеждат. Доматите се пасират и се слагат да поврят за 15 минути...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста
Спагетите се сваряват, изплакват със студена вода и отцеждат. Доматите се пасират и се слагат да поврят за 15 минути...
Запържваме маслините и лукът, нарязани на дребно и доматите на кубчета. След 1-2 минути пържене добавяме гъбите...
Каймата се запържва в 1 с.л. зехтин докато стане на трохи. Добавят се лукът и чесънът, нарязани на ситно...
В малко зехтин се задушават гъбките, след което към тях се добавят пасираните домати...
Фидето се сварява и отцежда. Месото се нарязва на жулиени и се запържва до зачервяване, след което се отцежда...
Спагетините се сваряват за около 5 минути без да се преваряват. Отцеждат се от горещата вода и се изплакват със студена вода...
Сваряваме макароните. В малко зехтин запържваме настърган лук и каймата да стане на трохи...
Спагетите се сваряват според указанията на опаковката. Беконът се нарязва на кубчета и заедно с накълцания чесън се сотират в зехтина...
Първо приготвяме двата вида сос. За този от кайма, първо размиваме каймата с малко вода на гранули...
Слага се вода в тенджера, щом заври се слагат макароните и малко олио, за да не се слепят и се варят на бавен огън...
В около 1,5 л вряща вода се изсипва пакетът юфка и се вари за около 3-4 минути, за да омекне. Добавя се малко краве масло...
Лукът, нарязан на ситно задушете за малко, добавете каймата. След като омекне добавете канела, сол, черен пипер и 3-4 с.л. домати...
Сваряваме пастата според указанията на опаковката, като слагаме малко олио и сол във водата след като заври...
В подходящ тиган се запържва леко чесъна, след кратко запържване се изсипва сметаната и се оставя на много тих огън да къкри...
реклама