Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Канелони с кайма
Канелони с кайма

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. канелони
250 гр. кайма
щипка канела
1 глава лук
1 буркан домати
сол
черен пипер
риган
захар
чесън
кашкавал
Лукът, нарязан на ситно задушете за малко, добавете каймата. След като омекне добавете канела, сол, черен пипер и 3-4 с.л. домати. След 10 мин. махнете от огъня, оставете да изстине и напълнете канелоните.
Подредете в тавичка и залейте с пасирани домати /разбъркайте доматите с 1ч.л.захар, черен пипер, малко сол, риган/. В тавичката пуснете 2-3 скилидки чесън. Печете около 30 мин. Поръсете с настърган кашкавал и печете още 10 мин.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Канелони с кайма
От форум:
От друг сайт: