Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Канелони с кайма
Канелони с кайма
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. канелони
250 гр. кайма
щипка канела
1 глава лук
1 буркан домати
сол
черен пипер
риган
захар
чесън
кашкавал
Лукът, нарязан на ситно задушете за малко, добавете каймата. След като омекне добавете канела, сол, черен пипер и 3-4 с.л. домати. След 10 мин. махнете от огъня, оставете да изстине и напълнете канелоните.
Подредете в тавичка и залейте с пасирани домати /разбъркайте доматите с 1ч.л.захар, черен пипер, малко сол, риган/. В тавичката пуснете 2-3 скилидки чесън. Печете около 30 мин. Поръсете с настърган кашкавал и печете още 10 мин.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Канелони с кайма
От форум:
От друг сайт: