Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Фиде в китайски стил
Фиде в китайски стил

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
около 300 г фиде
пилешко филе
1 морков
1 глава лук
1/4 от малка глава зеле
1 зелена чушка
7-8 печурки
1 яйце
соев сос
олио
Фидето се сварява и отцежда. Месото се нарязва на жулиени и се запържва до зачервяване, след което се отцежда. В същата мазнина се запържват всички нарязани зеленчуци за кратко, колкото леко да омекнат. Отцеждат се от мазнината.
В загрятото олио се изсипва фидето, добавят се месото и зеленчуците, овкусява се обилно със соев сос и се чуква яйцето, като се разбърква докато и то се сготви. Сервира се веднага.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Фиде в китайски стил
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова