Миш – маш 2
Чушките се почистват от семената и се нарязват на едри парченца. Пържат се в олио, добавя се натрошеното сирене...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Чушките се почистват от семената и се нарязват на едри парченца. Пържат се в олио, добавя се натрошеното сирене...
Месото и бобът се слагат да се варят в отделни тенджери. При бобасе слагат едро нарязаният лук и олиото...
Бобът се слага да се вари, като след като заври се сменя водата един път. Отцежда се когато е готов...
Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в предварително загрятия зехтин...
Първо се запържва лукът, прибавя се ситно нарязаното месо и се пържи докато се зачерви, след това се добавя празът, нарязан на шайби...
Месото се нарязва на хапки и се изпържва до златисто в олиото, след това се добавя нарязаният на шайби праз, виното, малко вода...
Лукът се реже ситно и се задушава в олио и вода, след това се добавят нарязаните зеленчуци от туршия, червеният пипер и се долива вода в желано количество...
Картофите се обелват и нарязват на кубчета, чушките ситно. Слагат се в тенджера и към тях се добавя олиото и вода, която трябва да ги покрива...
Лукът се реже ситно и се задушава в олио и вода. Прибавя се оризът и 3 ч.ч. вода...
Филетата от сьомга се слагат в тенджера и се задушават за 10-15 минути заедно с останалите продукти...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама