Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Задушено филе от сьомга
Задушено филе от сьомга

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. сьомга (2 филета)
1 глава лук
100 мл. бяло вино
4 с.л. сметана
1 с.л. лимонов сок
Филетата от сьомга се слагат в тенджера и се задушават за 10-15 минути заедно с останалите продукти. Когато рибата е готова (раздробява се лесно) се изважда, а сосът се вари още няколко минути до омекване на лука.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Задушено филе от сьомга
От форум:
От друг сайт: