Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пъстърва с картофена салата
Пъстърва с картофена салата

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 г картофи
4 ч.л майонеза
4 ч.л кисело мляко
1 лимон
1 с.л каперси
4 корнишона
2 стръка зелен лук
1 краставица
2 филета от пъстърва
1. Сварете картофите в подсолена вода за около 15 мин, докато поомекнат. Отцедете ги и ги сложете под течаща студена вода. Пак отцедете и загрейте грила.
2. Смесете киселото мляко с майонезата и овкусете с лимонов сок. Добавете към картофите заедно с каперсите, корнишоните, част от лука и краставицата.
3. Овкусете пъстървата и я запечете с кожата надолу за 3-4 мин. Поръсете с настърганата лимонова кора, а картофената салата - с остатъка от зеления лук и ги поднесете с лимон.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пъстърва с картофена салата
От форум:
От друг сайт: