Агнешка плешка с бира
Плешката се нарязва на парчета, които се поставят в тавичка, поръсват се с подправките...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Плешката се нарязва на парчета, които се поставят в тавичка, поръсват се с подправките...
Пилешкото филе се изтънява като леко се начуква или просто като се разреже по-дебелата му част...
Нарязваме пилешкото на кубчета и го заливаме със соев сос.След като постои така около 30 мин. го запържваме в дълбок тиган тип "уок"...
Месото се слага да се вари в зелевия сок. Когато се свари се слага в тава, поръсва се с малко сол, понеже зелевият сок е солен...
Отделяме малки розички от карфиола и ги сваряваме (може и на пара), отцеждаме добре...
Запържваме каймата в мазнина, докато стане на трохи. Прибавяме подправките и измития ориз + малко вода...
Лукът се реже ситно и се задушава с олио и вода. Прибавя се грахът и вода и се вари. Когато грахът се свари се добавят доматите и червения пипер...
Лукът се нарязва и се запържва до златисто. Добавят се нарязаните картофи и се прибавя вода...
Заекът се нарязва на порции и се сварява. Лукът се реже едро и се задушава в олио и вода, добавят се доматите, червеният пипер и солта...
Нарязват се на ситно лукът и чушката и се задушават в олио и малко вода. Когато омекнат се прибавя и нарязаното месо от пилето...
Пилешкото филе се наразва на хапки и всяка се овалва в брашно. Изпържват се в загрято олио и се изваждат...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама