Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Печени сармички с млечен сос
Печени сармички с млечен сос

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр.кайма
1 и 1/2 чаена чаша ориз
1 средно голяма кисела зелка
червен пипер
чубрица
черен пипер
сол
Запържваме каймата в мазнина, докато стане на трохи. Прибавяме подправките и измития ориз + малко вода. Запържваме докато се изпари водата.
В средата на всяко листо поставяме малко смес и оформяме сармичките. Подреждаме ги в тава и заливаме с вода, колкото да ги покрие. След като се запекат добре и течността се изпари ги заливаме с млечния сос и ги запичаме за още 2-3 минути. Поднасяме поръсени с магданоз. Рецепта за млечния сос
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Печени сармички с млечен сос
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова