Мъфини с течен шоколад
Яйцето се разбива със захарта след което се добавят млякото, олиото и брашното с бакпулвера...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Яйцето се разбива със захарта след което се добавят млякото, олиото и брашното с бакпулвера...
Шоколадът и маслото разтопяваме на водна баня или в MW фурна. Яйцата разбиваме със захарта до пухкав крем...
Затопляме шоколада и маслото в микровълнова и разбъркваме докато стане гладка смес...
На дъното на кръгла купа поставяте обикновено кухненско фолио, за да обърнете тортата по-лесно...
В микровълнова фурна разтапяме шоколада и маслото. Оставяме сместа да се охлади...
Изчистваме ябълките и ги обелваме, така че да останат цели. Сваряваме ги в тенджера за около 15 мин...
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете мекото масло, олиото, киселото мляко, брашното...
От продуктите за блатовете се изпичат 2 блата, като яйцата се разбиват много хубаво...
В купа смесваме киселото мляко с бакпулвера. Когато млякото шупне, добавяме 1 яйце, ванилия и пудра захар...
Разбиваме яйцата и захарта. Добавяме млякото, пасирания (или намачкан) банан и олиото...
Разбиваме яйцата и захарта, прибавяме олиото и киселото мляко, в което е разтворена амонячната сода...
Яйцата разбиваме със захарта. Добавяме горещата вода, след това олиото и накрая слагаме брашното с бакпулвера и ванилията...
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете останалите продукти и разбъркайте до хомогенна смес...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | напред »
реклама
реклама