Реване - II вариант
Жълтъците се разбиват на пяна, постепенно добавяме брашното и ванилията като бъркаме леко...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Жълтъците се разбиват на пяна, постепенно добавяме брашното и ванилията като бъркаме леко...
Към пресятото брашно добавяме яйцата, пудрата захар, содата, канелата, олиото и меда...
Разбийте яйцата със захарта. Добавете олиото и киселото мляко. Добавете сухите съставки...
Разтопете маста на стайна температура. Прибавете пудрата захар, яйцето и брашно за омесване на меко тесто...
Разновидност на популярната рецепта - меки и подходящи за съхранение дълго време благодарение на маята.
В малко тиганче се сипва захарта за карамелизиране. Загрява се на огъня и се разбърква до стопяването на захарта...
Слагат се млякото, захарта, какаото и маслото в тенджерка на слаб огън до стопяване...
Продуктите се разбиват в купа, за да се получи еднородна смес. Сместа се оставя да престои половин час...
Всички продукти се объркват и се слагат във форма за печене агне. Пече се до готовност...
Най-напред приготвяме топченцата. С посочените продукти замесваме тесто, от което се оформят топченца...
5 белтъка се разбиват с една чаена чаша захар като за целувки. Прибавят се 3/4 чаена чаша брашно....
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | напред »
реклама
реклама