Топчета от кекс и орехи
Почистваме орехите и ги смиламе с машинка. Размекваме 5 с.л масло. В купа натрошаваме на трохи...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Почистваме орехите и ги смиламе с машинка. Размекваме 5 с.л масло. В купа натрошаваме на трохи...
Разбиваме яйцата много добре с миксер. Добавяме захарта и продължаваме дълго да разбиваме до хубав пухкав крем...
Обелваме дюлята и ябълките. Почистваме излишното. Настъргваме ги на ренде. Може и с чопър...
Разбиваме яйцата с миксер заедно със захарта докато стане пухкава смес...
Обелваме ябълката и я нарязваме на много малки парченца. Разбиваме яйцата със захарта...
Изкарваме на стайна температура яйцата и прясното мляко. Чукваме едно по едно яйцата...
Нарязваме бисквити на дребно с остър нож. Целта ни е да останат на малки парченца...
Разтваряме ½ пакетче нишесте в 100 мл. вода и разбъркваме. Слагаме прясното мляко...
Натрошаваме двата вида бисквити на много дребно. Слагаме ги в дълбок съд...
Чукваме едно по едно 3 яйца в купа. Слагаме вътре 1 ч.ч захар и разбиваме с миксер...
Вкусен домашноточен тиквеник с орехи - трудоемко, но вкусно. Опитайте, ще е добро допълнение на новогодишната трапеза. Уникален е на вкус и аромат! Няма нищо общи с купените кори.
Пъстри меденки за Коледа с шоколад, сладко и цветен айсинг.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | напред »
реклама