Начало » Десерти » Рецепти за Други десерти » рецепта Сърца с парченца ябълки
Сърца с парченца ябълки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 ч.ч кисело мляко
1 ч.л сода за хляб
1 ч.ч захар
½ ч.ч олио
2 ч.ч брашно
1 ябълка - златна превъзходна
1 ч.л канела
1 ванилия
2 яйца
Обелваме ябълката и я нарязваме на много малки парченца. Разбиваме яйцата със захарта с миксер. В млякото слагаме содата да се активира. Прибавяме киселото мляко при яйцата, заедно с олиото, ванилията за аромат и канелата. Прибавяме брашното и продължаваме да разбиваме с миксер. Нарязаната ябълка слагаме и нея вътре. Объркваме всичко с лъжица, за да се разнесат ябълковите парченца навсякъде. Намазваме с олио и посипваме с брашно 12 формички за мъфини с форма на сърце. Печем в загрята на 180 градуса фурна. След като се опекат достатъчно стават с приятен цвят и загар, много ароматни. Проверяваме дали са се изпекли с клечка за зъби.
Още рецепти за Други десерти
Скони с шоколад - English Scones
Еклери с крем с портокалови корички и розова глазура
Мъфини с малини, къпини, касис и боровинки
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сърца с парченца ябълки
От форум:
От друг сайт: