Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Зелен фасул с кюфтенца
Зелен фасул с кюфтенца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 буркан зелен фасул консерва
1-2 глави лук
250 г кайма
2 суп.лъжици ориз
чубрица
кимион и черен пипер на вкус
1 кубче пилешки бульон
1 ч.лъж.червен пипер
брашно
олио
1/2 каф.чашка бяло вино
От каймата, ориза, чубрица, кимион и черен пипер оформяме кюфтенца, които овалваме в брашно. В малко олио запържваме леко кюфтенцата, добавяме нарязан лук, фасул от консерва, черен пипер на вкус и 1 ч.лъж.червен пипер. Ръсваме брашно 1 суп.лъжица и наливаме вода. Натрошаваме пилешки бульон. Може да налеем 1/2 каф.чашка бяло вино и готвим до готовност, без да покриваме с капак, за да не изкипи ястието.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зелен фасул с кюфтенца
От форум:
От друг сайт: