Начало » Тестени изделия » Рецепти за Изделия от бутер тесто » рецепта Воловани

Воловани

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 опаковка бутер тесто
1 яйце
150 гр. извара
50 гр сирене "Маскарпоне"
2 с.л. коняк
1 с.л. смлени орехи

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Воловани

От бутер тестото с чаша се изрязват 24 кръгчета, на половината от тях с по-малка чашка се изрязва отвор. Кръгчетата се нареждат в тава, покрита с хартия за печене, отгоре се намазват с разбитото яйце и се залепват с кръгчетата с дупка и пак се намазват с яйце. Пекат се до златисто. Изварата, маскарпонето, конякът и орехите се разбиват докато се получи кремообразна смес, с нея се пълнят охладените воловани. Украсяват се по избор /в случая аз използвах резени домашна пастърма/.



Още рецепти за Изделия от бутер тесто

Рецепта за Мигелитос Мигелитос

Рецепта за Рози от ябълки Рози от ябълки

Рецепта за Бутерка с шоколад Бутерка с шоколад

Рецепта за Бутер тарта с домати и лук Бутер тарта с домати и лук

Рецепта за Плетенички от бутер тесто с плънка Плетенички от бутер тесто с плънка

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар07 Януари 2012
Шери Курт
Опитай-няма да съжаляваш!
Аватар07 Януари 2012
Анелия Терзиева
Mного интересно!Не съм опитивала такива!



Ако желаете, може да сложите линк към Воловани


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама