Начало » Тестени изделия » Рецепти за Изделия от бутер тесто » рецепта Бутер тарта с домати и лук
Бутер тарта с домати и лук

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
800 гр. бутер тесто (за две големи тарти)
4-5 домата
2 глави лук
100-150 гр. кашкавал
балканска чубрица
Вземете подходяща тава и оформете тартата. Нарежете лука на кръгчета и го задушете 5-10 минути в мазнина. Нарежете доматите на кръгчета и ги наредете върху тестото. Отгоре разпределете лука. Изпечете в силно загрята фурна до златисто. Преди да извадите готовата тарта, поръсете обилно с настърган кашкавал и чубрица. Върнете във фурната, докато се разтопи кашкавала.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бутер тарта с домати и лук
От форум:
От друг сайт: