Начало » Тестени изделия » Рецепти за Изделия от бутер тесто » рецепта Бутер тарта с домати и лук
Бутер тарта с домати и лук

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
800 гр. бутер тесто (за две големи тарти)
4-5 домата
2 глави лук
100-150 гр. кашкавал
балканска чубрица
Вземете подходяща тава и оформете тартата. Нарежете лука на кръгчета и го задушете 5-10 минути в мазнина. Нарежете доматите на кръгчета и ги наредете върху тестото. Отгоре разпределете лука. Изпечете в силно загрята фурна до златисто. Преди да извадите готовата тарта, поръсете обилно с настърган кашкавал и чубрица. Върнете във фурната, докато се разтопи кашкавала.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бутер тарта с домати и лук
От форум:
От друг сайт: