Публикувана от Шери Курт на 07 Януари 2012
![]() | Необходими продукти 1 опаковка бутер тесто 1 яйце 150 гр. извара 50 гр сирене "Маскарпоне" 2 с.л. коняк 1 с.л. смлени орехи |
От бутер тестото с чаша се изрязват 24 кръгчета, на половината от тях с по-малка чашка се изрязва отвор. Кръгчетата се нареждат в тава, покрита с хартия за печене, отгоре се намазват с разбитото яйце и се залепват с кръгчетата с дупка и пак се намазват с яйце. Пекат се до златисто. Изварата, маскарпонето, конякът и орехите се разбиват докато се получи кремообразна смес, с нея се пълнят охладените воловани. Украсяват се по избор /в случая аз използвах резени домашна пастърма/. |