Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Картофи по селски
Картофи по селски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Картофите се белят, измиват и режат на горе долу еднакви парчета. След това се подсушават с кухненска хартия. В голяма купа се смесват всички сухи подправки и се слагат картофите, объркват се хубаво и се оставят да престоят поне 20 минути. Подреждат се на един ред върху хартия за печене и се поръсват със зехтина. Пекат се в загрята на 180 градуса фурна до готовност.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Картофи по селски
От форум:
От друг сайт: