Публикувана от Мима Фортунова на 04 Февруари 2013
![]() | Необходими продукти 150 г нарязан на кубчета колбас 1 каф.чашка грах от консерва 1 глава лук 1 морков 1 пиперка 2-3 суп.лъж.олио няколко стръка магданоз, нарязан на ситно 1 сурово яйце 1 чашка прясно мляко 2 суп.лъж.натурално пшенично нишесте брашно сол щипка бакпулвер |
Нарязваме всички продукти. В олиото задушаваме зеленчуците с малко вода до омекване. Когато останат на мазнина добавяме нарязаните колбас и магданоз. Дръпваме от котлона. В купичка разбиваме яйцето с прясното мляко, нишестето, сол, бакпулвер и брашно колкото е необходимо, за да се получи тесто като кейково. Изливаме при охладените зеленчуци и колбас. Разбъркваме. От сместа изпържваме тиганички. |