Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Талиатели Болонезе
Талиатели Болонезе

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет Талиатели
600 гр. кайма
1 консерва домати
подправки (сол, черен пипер, червен пипер, чубрица)
лук
Лукът се запържва. Добавя се каймата, да се запържи хубаво. Поръсва се с всички подправки на вкус и се добавят доматите. Разбърква се хубаво и се оставят да се сгъсти соса. Талиателите се слагат в тенджера с вода и сол и се сваряват. Готовите талиатели се сервират, като върху тях се слага от соса.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Талиатели Болонезе
От форум:
От друг сайт: