Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Талиатели Болонезе
Талиатели Болонезе

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет Талиатели
600 гр. кайма
1 консерва домати
подправки (сол, черен пипер, червен пипер, чубрица)
лук
Лукът се запържва. Добавя се каймата, да се запържи хубаво. Поръсва се с всички подправки на вкус и се добавят доматите. Разбърква се хубаво и се оставят да се сгъсти соса. Талиателите се слагат в тенджера с вода и сол и се сваряват. Готовите талиатели се сервират, като върху тях се слага от соса.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Талиатели Болонезе
От форум:
От друг сайт: