Начало » Зимнина » Рецепти за Конфитюри и сладка » рецепта Сладко от праскови
Прасковите се отделят от костилките, обелват се и се нарязват на ивички. Слагат се в дълбока тава и се заливат със захарта. Престояват една нощ в хладилник, за да пуснат сироп. На другия ден се слага да се пече на 200С до готовност, като периодично се разбърква внимателно. Докато е топло сладкото се сипва в бурканчета с винт, затварят се и се варят 5 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сладко от праскови
От форум:
От друг сайт: