Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Руло `Мозайка`

Руло `Мозайка`

Разпечатай

от готварската книга на Добринка Петкова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1кг кайма
100 гр галета
2 яйца
1с.л кисело мляко
1 ч.л сода
2 глави лук
чубрица
черен пипер
подправка за кайма
2 кренвирша
2 сварени моркова
2 кисели краставички
50 гр маслини без костилки
100 гр царевица
150 гр кашкавал
3-4 гъби, задушени в малко масло
50 гр топено сирене
5 сварени яйца
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Руло `Мозайка`

Смесете каймата с настъргания лук, яйцата, млякото, содата, галетата, подправката, чубрица, пипер и сол на вкус, царевицата, нарязаните на дребно кренвирши, маслини, краставички и моркови. Размесете добре и разстелете готовата смес върху намаслено стреч фолио. В средата сложете сварените яйца, парченца кашкавал и топено сирене и задушените гъбки. Поръсете с нарязан магданоз и завийте на стегнато руло. Прехвърлете го в намаслена тава, сипете една чаена чаша вода, покрийте с фолио и печете на 200 градуса, към края на печенето махнете фолиото да се запече отгоре рулото. Извадете го от фурната и го поръсете с настърган кашкавал. Да ви е сладко!!!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Руло `Мозайка`


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама