Публикувана от Добринка Петкова на 10 Декември 2012
Необходими продукти 1кг кайма 100 гр галета 2 яйца 1с.л кисело мляко 1 ч.л сода 2 глави лук чубрица черен пипер подправка за кайма 2 кренвирша 2 сварени моркова 2 кисели краставички 50 гр маслини без костилки 100 гр царевица 150 гр кашкавал 3-4 гъби, задушени в малко масло 50 гр топено сирене 5 сварени яйца магданоз | |
Смесете каймата с настъргания лук, яйцата, млякото, содата, галетата, подправката, чубрица, пипер и сол на вкус, царевицата, нарязаните на дребно кренвирши, маслини, краставички и моркови. Размесете добре и разстелете готовата смес върху намаслено стреч фолио. В средата сложете сварените яйца, парченца кашкавал и топено сирене и задушените гъбки. Поръсете с нарязан магданоз и завийте на стегнато руло. Прехвърлете го в намаслена тава, сипете една чаена чаша вода, покрийте с фолио и печете на 200 градуса, към края на печенето махнете фолиото да се запече отгоре рулото. Извадете го от фурната и го поръсете с настърган кашкавал. Да ви е сладко!!! |