Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пъстърва на скара

Пъстърва на скара

Разпечатай

от готварската книга на Нина Райчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

по 1 рибка пъстърва на човек
лимон
зехтин
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пъстърва на скара

Рибите се почистват, измиват и подсушават. Намазват се с лимонов сок и сол отвътре и отвън и се поливат със струйка зехтин. В "коремчето" на всяка рибка се поставя кръгче или две лимон, може също пресен копър или магданоз. Пекат се на скара и от двете страни докато хванат хрупкава коричка. Поднасят се топли с гарнитура по избор.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Обожавам пъстърва! :)



Ако желаете, може да сложите линк към Пъстърва на скара


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама