www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Веселина Константинова на 28 Октомври 2012

Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън

Необходими продукти
ярешко месо
сол
червен пипер
соев сос
масло
1/2 ч.ч .вода
1/2 кг моркови
2 глави чесън

Подгответе реброто, като го сложите в тавата. Налейте водата. Намажете го добре с маслото. Поръсете го със соев сос, сол и черевен пипер. Завийте тавата с фолио и печете около 2 -3 часа на 200 градуса. Изчистете морковите, нарежете ги на лентички. Обелете чесъна. В сгорещена мазнина изпържете зеленчуците, прибавете соев сос и сол.