Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко с градински чай
Печено агнешко с градински чай

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. агнешко месо
черен пипер - на вкус
20 мл зехтин
2 пакетчета градински чай
1 с.л. горчица
1 с.л. балсамов оцет
сол - на вкус
1/2 ч.л. кимион
От зехтина, горчицата, сол и черен пипер на вкус, кимион и чая забъркваме гъста паста и мажем месото обилно с нея. Завиваме го с алуминиево фолио и слагаме да се пече за 30 минути или докато е готово. Изваждаме и оставяме тавата с фолиото да престои 5-10 минути, без да отваряме. Поднасяме нарязано на парчета и леко напръскано с оцет. Гарнираме със зеленчуци по избор.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко с градински чай
От форум:
От друг сайт: