Публикувана от Nikolai Lukov на 30 Декември 2012
![]() | Необходими продукти 2 малки заека 1 с.л. соев сос 1/2 ч.ч. бира 1/2 ч.ч. вода сол на вкус млян черен пипер 2-3 скилидки чесън 1 малка глава лук риган чубрица 3-4 с.л. гъша мас |
Заекът се нарязва на парчета, слага се в йена стъклото, поръсва се с подправките, добавят се бирата, водата и маста. Слага се във фурната на 200 градуса за 10-15 минути и после се намаля на 170 градуса. Печем до готовност. От течноста, която е останала се прави сос, като се добавят 1-2 с.л. царевично нишесте, а при нужда от течност можем да добавим малко бира. След като се сгъсти с него се полива месото, когато се сервира. |