Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паста `Четири сирена`
Паста `Четири сирена`

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр.паста по избор
синьо сирене
кашкавал
гауда
пармезан
босилек
риган
заквасена сметана
Сваряваме пастата в подсолена вода, в която сме добавили малко мазнина (времето е според вида на пастата). Изцеждаме пастата и я слагаме в дълбок тиган. Добавяме нарязаните синьо сирене, гауда и кашкавал и две лъжици заквасена сметана. Разбъркваме добре. Поръсваме с риган и босилек и оставяме на котлона докато сиренета се разтопят и се получи гъст сос. Поднасяме като поръсваме пармезана.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паста `Четири сирена`
От форум:
От друг сайт: