Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В тенджерата с олио пускам дробчетата и сърцата, цепнати и измити от кръвта им, за се задушат. Когато сменят цвета си, добавям и гъбите, нарязани на 6 парчета всяка. Задушавам ги заедно още 5-6 минути, не повече. Веднага добавям маслото и бъркам. Слагам подправките и кубчето бульон, ако се налага добавям и още малко сол. И сега идва ред на лука, нарязан на полумесеци към останалите продукти в тенджерата. Към лука слагам и чесъна, нарязан на ситно. Задушавам на слаб огън, докато лукът омекне. Задушавам съвсем малко още да се овкуси ястието и с чесъна и свалям от огъня. Подправките може да са според вкусовете на всяко семейство. Ястието става бързо и лесно.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
От форум:
От друг сайт: