Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В тенджерата с олио пускам дробчетата и сърцата, цепнати и измити от кръвта им, за се задушат. Когато сменят цвета си, добавям и гъбите, нарязани на 6 парчета всяка. Задушавам ги заедно още 5-6 минути, не повече. Веднага добавям маслото и бъркам. Слагам подправките и кубчето бульон, ако се налага добавям и още малко сол. И сега идва ред на лука, нарязан на полумесеци към останалите продукти в тенджерата. Към лука слагам и чесъна, нарязан на ситно. Задушавам на слаб огън, докато лукът омекне. Задушавам съвсем малко още да се овкуси ястието и с чесъна и свалям от огъня. Подправките може да са според вкусовете на всяко семейство. Ястието става бързо и лесно.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
От форум:
От друг сайт: