Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В тенджерата с олио пускам дробчетата и сърцата, цепнати и измити от кръвта им, за се задушат. Когато сменят цвета си, добавям и гъбите, нарязани на 6 парчета всяка. Задушавам ги заедно още 5-6 минути, не повече. Веднага добавям маслото и бъркам. Слагам подправките и кубчето бульон, ако се налага добавям и още малко сол. И сега идва ред на лука, нарязан на полумесеци към останалите продукти в тенджерата. Към лука слагам и чесъна, нарязан на ситно. Задушавам на слаб огън, докато лукът омекне. Задушавам съвсем малко още да се овкуси ястието и с чесъна и свалям от огъня. Подправките може да са според вкусовете на всяко семейство. Ястието става бързо и лесно.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
От форум:
От друг сайт: