Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Леко сварявате пилешкото месо до полу-готовност, за да съкратите времето във фурната за печене. Отделно в тенджера с олио задушавате гъбите, подправяте със сол и подправките, счуканият чесън и натрошения бульон от кубче. Изсипвате задушените гъби в тава, добавяте картофите нарязани на едро, и пилешкото месо. Поръсвате още малко черен пипер върху пилето и слагате краве масло на места върху него. Добавяте 1 ч.ч. от бульона, в който сте варили месото. Затваряте тавата с алуминиево фолио и оставяте ястието за 45 минути във фурната на 180 градуса. След това махнете фолиото и допичате до златиста коричка.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Запеканка с пилешко филе, тиквички и сварени картофи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
От форум:
От друг сайт: