Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Мусака
Мусака

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр. кайма
500 гр. картофи
1 глава лук
1 морков
1 с.л. лютеница
сол
олио
червен пипер
за заливката:
3 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
Всички продукти се нарязват. В тава се слага олио да се загрее, добавя се каймата и започва да се бърка, докато се раздроби хубаво. Добавят се лукът и морковът. След това се добавят картофите, солта, червения пипер. Разбърква се добре. Долива се вода в тавата и се слага да се пече. 15 минути преди да е готова се слагат отгоре разбитите с млякото яйца и се връща във фурната да се запече.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Мусака
От форум:
От друг сайт: