Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Мариновано агнешко в гювеч
Мариновано агнешко в гювеч
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 агнешка плешка
2 глави лук
3 бр. моркови
300 гр. гъби
млян черен пипер
сух джоджен
за марината:
1 ч.ч. бяло вино
2 с.л. соев сос
4-5 скилидки пресован чесън
сол
червен пипер
розмарин
Смесете продуктите за марината и залейте месото. Оставете го да престои една нощ.
Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре морковите, нарязани на кръгчета, лука и гъбите, нарязани на парченца. Добавете чаша бяло вино и останалата марината. Поръсете с млян черен пипер и сух джоджен.
Печете около 2 часа на 200 градуса.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Превъзходно! Топи се в устата!
Ако желаете, може да сложите линк към Мариновано агнешко в гювеч
От форум:
От друг сайт:
Александър Христов