Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Мариновано агнешко в гювеч
Мариновано агнешко в гювеч

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 агнешка плешка
2 глави лук
3 бр. моркови
300 гр. гъби
млян черен пипер
сух джоджен
за марината:
1 ч.ч. бяло вино
2 с.л. соев сос
4-5 скилидки пресован чесън
сол
червен пипер
розмарин
Смесете продуктите за марината и залейте месото. Оставете го да престои една нощ.
Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре морковите, нарязани на кръгчета, лука и гъбите, нарязани на парченца. Добавете чаша бяло вино и останалата марината. Поръсете с млян черен пипер и сух джоджен.
Печете около 2 часа на 200 градуса.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Превъзходно! Топи се в устата!
Ако желаете, може да сложите линк към Мариновано агнешко в гювеч
От форум:
От друг сайт:
Александър Христов