Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Мариновано агнешко в гювеч
Мариновано агнешко в гювеч

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 агнешка плешка
2 глави лук
3 бр. моркови
300 гр. гъби
млян черен пипер
сух джоджен
за марината:
1 ч.ч. бяло вино
2 с.л. соев сос
4-5 скилидки пресован чесън
сол
червен пипер
розмарин
Смесете продуктите за марината и залейте месото. Оставете го да престои една нощ.
Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре морковите, нарязани на кръгчета, лука и гъбите, нарязани на парченца. Добавете чаша бяло вино и останалата марината. Поръсете с млян черен пипер и сух джоджен.
Печете около 2 часа на 200 градуса.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Превъзходно! Топи се в устата!
Ако желаете, може да сложите линк към Мариновано агнешко в гювеч
От форум:
От друг сайт:
Александър Христов