Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Макарони с бял сос
Макарони с бял сос

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150-200 г. макарони
4 суп.лъж. зехтин
1 суп.лъж. брашно
300 мл. прясно мляко
200 мл. вода
1 суп.лъж. зеленчукова подправка
100 г кашкавал
сол и черен пипер на вкус
Получават се около 3 порции.
Сваряваме макароните. Отцеждаме от водата. В тенджера загряваме 4 суп.лъж. зехтин и запържваме до златисто 1 суп.лъж. брашно. Наливаме постепенно прясното мляко и водата. Овкусяваме със зеленчукова подправка. Добавяме сол и черен пипер на вкус . Варим на котлона до готовност и добавяме макароните. Разбъркваме добре, за да се овкусят. Сервираме горещи, поръсени с настърган кашкавал и украсени с маслинки и магданоз.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Макарони с бял сос
От форум:
От друг сайт: