Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Кренвирши с кашкавал и бекон
Кренвирши с кашкавал и бекон

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5-6 кренвирша
100 г кашкавал, нарязан на лентички
5-6 ленти бекон
5-6 стръка пресен магданоз
Кренвиршът се цепва през средата по дължина с остър нож. В разреза се поставят ленти кашкавал, а върху него стрък магданоз. Отгоре се увива с лентички бекон. Нареждат се в намазнена тавичка. Печем в загрята фурна 200 градуса за 10 минути. Поднасяме с пресни зеленчуци. Вкусно, бързо и лятно !
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирши с кашкавал и бекон
От форум:
От друг сайт: