Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Кренвирши с кашкавал и бекон
Кренвирши с кашкавал и бекон

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5-6 кренвирша
100 г кашкавал, нарязан на лентички
5-6 ленти бекон
5-6 стръка пресен магданоз
Кренвиршът се цепва през средата по дължина с остър нож. В разреза се поставят ленти кашкавал, а върху него стрък магданоз. Отгоре се увива с лентички бекон. Нареждат се в намазнена тавичка. Печем в загрята фурна 200 градуса за 10 минути. Поднасяме с пресни зеленчуци. Вкусно, бързо и лятно !
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирши с кашкавал и бекон
От форум:
От друг сайт: