Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Кренвирш с кашкавал пане
Кренвирш с кашкавал пане

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 кренвирши
100 гр. кашкавал
за панировката:
4 с.л. брашно
150 мл. бира
2 яйца
сол
мазнина за пържене
Разделете кренвиршите на половинки, на всяка половинка направете разрез в средата и там сложете парченце кашкавал. Оваляйте кренвирша в брашно, а след това в яйчената смес (разбиват се яйцата, брашното и бирата + сол на вкус) .
Изпържете до златисто и от двете страни, оставете за кратко върху кухненска хартия да се отцедят от мазнината и подредете в чиния! Бързо, вкусно и лесно! Да ви е сладко!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирш с кашкавал пане
От форум:
От друг сайт: