Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Кренвирш с кашкавал пане
Кренвирш с кашкавал пане

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 кренвирши
100 гр. кашкавал
за панировката:
4 с.л. брашно
150 мл. бира
2 яйца
сол
мазнина за пържене
Разделете кренвиршите на половинки, на всяка половинка направете разрез в средата и там сложете парченце кашкавал. Оваляйте кренвирша в брашно, а след това в яйчената смес (разбиват се яйцата, брашното и бирата + сол на вкус) .
Изпържете до златисто и от двете страни, оставете за кратко върху кухненска хартия да се отцедят от мазнината и подредете в чиния! Бързо, вкусно и лесно! Да ви е сладко!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирш с кашкавал пане
От форум:
От друг сайт: