Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Кренвирш с кашкавал пане
Кренвирш с кашкавал пане

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 кренвирши
100 гр. кашкавал
за панировката:
4 с.л. брашно
150 мл. бира
2 яйца
сол
мазнина за пържене
Разделете кренвиршите на половинки, на всяка половинка направете разрез в средата и там сложете парченце кашкавал. Оваляйте кренвирша в брашно, а след това в яйчената смес (разбиват се яйцата, брашното и бирата + сол на вкус) .
Изпържете до златисто и от двете страни, оставете за кратко върху кухненска хартия да се отцедят от мазнината и подредете в чиния! Бързо, вкусно и лесно! Да ви е сладко!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирш с кашкавал пане
От форум:
От друг сайт: