www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Цветослава Киркова на 19 Септември 2013

Кренвирш с кашкавал пане

Необходими продукти
5 кренвирши
100 гр. кашкавал

за панировката:
4 с.л. брашно
150 мл. бира
2 яйца
сол
мазнина за пържене

Разделете кренвиршите на половинки, на всяка половинка направете разрез в средата и там сложете парченце кашкавал. Оваляйте кренвирша в брашно, а след това в яйчената смес (разбиват се яйцата, брашното и бирата + сол на вкус) .

Изпържете до златисто и от двете страни, оставете за кратко върху кухненска хартия да се отцедят от мазнината и подредете в чиния! Бързо, вкусно и лесно! Да ви е сладко!