Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Крем с блат от торта
Крем с блат от торта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
За блата:
3 яйца
½ ч.ч. захар
½ ч.ч. брашно
За кремовете:
1 п. Крем ванилия без варене на Д-р Йоткер
1 п. Крем шоколад без варене на Д-р Йоткер
800 грама прясно мляко
За сиропиране:
2 ч.ч. прясно мляко
3 с.л. захар
Разбиваме продуктите за блата и печем в предварително загрята фурна в средно голяма тава, за да стане тънък блат. Разбиваме кремовете както е указано на опаковката и поставяме в купички. С чаша разрязваме блата на кръгчета. На дъното на всяка чаша поставяме от шоколадовия крем, после поставяме първото кръгче от блата и сиропираме с мляко и захар. Поставяме ванилов крем и с лъжица избутваме крема да покрие блата и така се образуват вълнички, а блата да не се вижда. Поставяме и второто кръгче от блата, сиропираме и поставяме шоколадов крем, и с лъжица избутваме крема да покрие блата, а по средата поставяме малко ванилов крем. Поставяме чашите в хладилник и след три часа може да се сервира.
Още рецепти за Кремове
Мляко с два вида грис и сладко от вишни
Десерт крем ванилия с руло и конфитюр
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Вкусотийка.
Ако желаете, може да сложите линк към Крем с блат от торта
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова