Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Десерт крем ванилия с руло и конфитюр

Десерт крем ванилия с руло и конфитюр

Разпечатай

от готварската книга на tony marinov

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

руло с горски плодове – 115 г.
домашен конфитюр от смокини – 170 г.
захар – 3 с.л
прясно мляко – 350 мл.
нишесте ванилия – 30 г.
вода – 50 мл.
коняк – 1 ч.л

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Десерт крем ванилия с руло и конфитюр

В тенджерка слагаме 350 мл. вода да заври, заедно с 3 с.л захар и 1 ч.л коняк за аромат. В чаша слагаме 50 мл. вода и 30 г. нишесте ванилия и разбъркваме, за да се разтвори и да се получи рядка кашичка. Като заври прясното мляко слагаме нишестето, което разтворихме. Намаляваме котлона. Прибавяме го на тънка струйка и с бъркалка бъркаме енергично до сгъстяване на крема. Кремът трябва да стане гладък и да няма бучици. В четири чаши със столче за сладолед на дъното слагаме от крема с помощта на супена лъжица. Следва ред нарязани на хапки руло с горски плодове, пак крем и после домашен конфитюр, пак крем, руло, крем, конфитюр и накрая завършваме само с крем. По същия начин пълним и другите три чаши.



Още рецепти за Кремове

Рецепта за Домашен крем Домашен крем

Рецепта за Домашен крем ванилия Домашен крем ванилия

Рецепта за Прясно мляко с грис Прясно мляко с грис

Рецепта за Домашен крем без яйца Домашен крем без яйца

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Десерт крем ванилия с руло и конфитюр


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама