Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Кашкавалени топчета на шиш
Кашкавалени топчета на шиш

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 ч.ч. кашкавал (настърган)
80 гр. краве масло
1 ч.ч. брашно
1/2 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. шарена сол
Към настъргания кашкавал се добавят краве маслото, брашното, червения пипер и шарената сол. Размесва се много добре и се оформят топчета, които се нанизват на шишчета. Пекат се около 10 минути до златисто в предварително загрята фурна при 180 градуса.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Кашкавалени топчета на шиш
От форум:
От друг сайт:
Анелия Терзиева