www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Анелия Терзиева на 23 Април 2012

Кашкавал на фурна

Необходими продукти
за 2 порции:
200 г настърган кашкавал
20 г масло
2/3 ч.ч. прясно мляко
3 бр. яйца (2 , ако са по-големи)
3 с.л. брашно
сол
черен пипер

Смесваме всички изброени продукти и изсипваме сместа в гювечета или други подходящи за използване във фурна купички, които сме намазали преварително с маслото. Печем в силна фурна докато се получи залтиста коричка. Поднася се горещо, като може да се консумира от купичката или да се обърне в подходяща чиния. Ако изстине и не се консумира веднага ще спадне и ще изгуби формата си.