Публикувана от Десислава Трифонова на 11 Ноември 2012
Необходими продукти за карамела: 1 ч.ч. захар вода за плънката: 3 яйца 1 ч.ч. захар 1 ч.ч. брашно ½ ч.ч. счукани орехи 5-6 ябълки 10 г бакпулвер 2 ванилии | |
Карамелизирайте захарта и водата, изсипете сместа в тава. Обелете и нарежете ябълките на кубчета и ги поръсете с орехите. Изсипете сместа върху карамела. В купа разбийте яйцата и захарта на пяна. Прибавете брашното, размесено с бакпулвера и ванилията. Тази смес изсипете върху ябълките. Сладкишът се пече в умерена фурна на 180 градуса. След като е готов, се обръща, като карамелът да остане отгоре. Става страхотен! Да Ви е сладко! |