Публикувана от Rusiana Mihaylova на 03 Януари 2015
Необходими продукти 400 г свинско филе сол и черен пипер на вкус 1 с.л. прясна мащерка 2 с.л. Дижонска горчица 3 с.л. горчица на зърна около 150 г тънки резени бекон | |
Всяко филе се нарязва по дължина на две, поръсва се със сол и се овкусява с черен пипер. В подходяща купа се смесват двата вида горчица, заедно с прясната мащерка. Свинските филета се добавят към тази смес и се овалват, след което внимателно се завиват в резените бекон, така че да бъдат покрити почти изцяло. Филетата се поставят в подходящ за печене съд - по средата на фурната. Ястието се пече 10 минути на 220 С, след което фурната се намалява на 180 С, като печенето продължава поне още 20-25 минути. Ястието се сервира топло, като филенцата се разрязват на половина. |